Coaching

Lifecoach in Rotterdam

Wat is coaching?

We hebben allemaal onze eigen interne struggles in het leven wat voor innerlijke onrust zorgt. Je zit niet lekker in je vel of staat op een punt in je leven waar je niet goed weet hoe je verder moet.

Als professioneel coach help ik je om zaken weer helder te krijgen in je hoofd en inzichten te geven in je gedrag. We werken samen om uiteindelijk jouw persoonlijke doel te behalen. Alle inzichten die je tijdens het coachingstraject opdoet kunnen je enorm helpen om de rest van je leven de juiste koers te blijven varen.

Het voelt misschien als een sprong in het diepe, maar een coachingstraject is voor iedereen leerzaam. Dus, loop je ergens tegen aan en heb je behoefte aan iemand die je richting kan geven en wil je meer inzicht krijgen in jezelf? Aarzel niet en neem contact op. Lees hieronder over de verschillende soorten coaching.

Lifecoaching

Heb je het gevoel dat er meer in jouw leven zit dan je er nu uithaalt? Zit je niet lekker in je vel of weet je niet goed wat je met je leven wil? Heb je het idee dat je de balans kwijt bent en wil je deze graag terugvinden? Dan is lifecoaching wellicht iets voor jou. Vind de beste versie van jezelf en haal meer plezier uit je leven!

Lifecoaching richt zich op het vergroten van jouw geluk in je leven. Het is onder meer gebaseerd op de positieve psychologie. Tijdens dit traject krijg je meer inzicht in je drijfveren, kwaliteiten, valkuilen en onbewuste overtuigingen. Door deze inzichten kom je dichter bij jezelf en weet je beter wie je bent, wat je wil en wat je kan. Deze kennis gebruiken we om aan de slag te gaan met jouw vraag en je persoonlijke doel te behalen.

Een aantal voorbeelden van lifecoachvragen zijn:

 • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?
 • Hoe kan ik de balans tussen werk en privé beter maken?
 • Hoe leer ik om vaker nee te zeggen tegen dingen en meer voor mezelf op te komen?
 • Hoe leer ik mijn perfectionisme en controle meer los te laten?
 • Hoe leer ik om beter naar mijn eigen behoeften te luisteren en hiernaar te handelen?
 • Hoe leer ik mij minder druk te maken om de mening van anderen en blijf ik dicht bij mijzelf?
 • Hoe leer ik te denken in mogelijkheden i.p.v. in onmogelijkheden?

Een lifecoachingstraject helpt je om de balans en je geluk (weer) terug te vinden in je leven.

Investeer in jezelf, je hebt er de rest van je leven plezier van!

Loopbaancoaching

Zit je niet meer op de juiste plek en haal je geen voldoening meer uit je werk? Kun je niet kiezen na je studie welke kant je op wilt? Wil je wat anders, maar weet je niet wat? Wil je iets gaan doen wat je echt leuk vindt? Dan is een loopbaantraject wellicht iets voor jou. Kiezen voor een loopbaantraject is investeren in jezelf en je toekomst!

Tijdens een loopbaantraject gaan we kijken wat jouw competenties, talenten en drijfveren zijn. Om richting te kunnen geven aan je eigen loopbaan heb je inzicht nodig in wie jij bent, wat je leuk vindt en wat jij belangrijk vindt in werk. Je wordt je (nog) meer bewust waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Verschillende testen en opdrachten die je gaat maken, geven je meer inzicht in welke factoren belangrijk zijn voor jou in je carrière.

Een aantal voorbeelden:

 • Ik ben net klaar met mijn studie en heb geen idee welke kant ik op wil.
 • Ik haal geen voldoening en energie uit mijn werk en wil iets anders maar weet niet wat.
 • Ik wil een carrière switch maken maar weet niet waar ik moet beginnen.
 • Ik ben nieuwsgierig naar wat ik allemaal nog meer in huis heb.
 • Hoe kan ik beter omgaan met stress?
 • Hoe kan ik beter mijn grenzen aan leren geven?
 • Hoe kan ik de balans tussen werk en privé beter maken?

Ga met plezier naar je werk en zoek uit wat het beste bij jou past!

Wat voor jou?

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of een coachingstraject past bij jouw vraag of uitdaging? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.