Over mij

  Even voorstellen

Ik ben Vivianne Klomp Msc. Een open en betrokken life en loopbaancoach met een achtergrond in de Psychologie. Mijn coachingstijl is no-nonsense, betrokken, stimulerend en enthousiasmerend. Als life en loopbaancoach help ik je om jouw persoonlijke doelen te bereiken in je leven, studie of werk.

Van jongs af aan ben ik al nieuwsgierig geweest waarom mensen doen hoe ze doen en naar de achterliggende beweegredenen. Daarom ben ik Psychologie gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. Tijdens deze opleiding heb ik veel kennis en inzichten opgedaan en ben ik het gedrag van mensen beter gaan begrijpen. Ook tijdens mijn opleiding Communicatiewetenschap, die ik hierna heb gevolgd, ben ik veel te weten gekomen over de manier waarop wij mensen met elkaar communiceren en hoe de manier waarop wij communiceren invloed heeft op onze relaties.

Na mijn studies ben ik vooral werkzaam geweest in de reclame en communicatiebranche. Echter miste ik hier de echte verbinding met mensen en besloot ik de opleiding Life en Loopbaancoaching te gaan volgen.

Als life en loopbaancoach help ik mannen en vrouwen bewust te worden van wat zij werkelijk wensen in hun leven & loopbaan met het uiteindelijke doel om een gelukkiger mens te worden. Niets is mooier om mensen hierbij te begeleiden.

  Mijn talent als coach

Ieder mens ontwikkelt in zijn of haar leven bepaalde patronen om ‘te overleven’. Als coach help ik mensen inzicht te vinden in deze mechanismen en in hun drijfveren en talenten. Wat maakt jou uniek en waar liggen jouw kwaliteiten?

Vervolgens help ik je om deze inzichten te vertalen naar concrete mogelijkheden. Wij zijn vaak tot veel meer in staat dan dat we denken en wanneer we hier bewust van worden opent dit veel nieuwe deuren. Doordat er barrières en belemmerende gedachten wegvallen ontstaat er ruimte om vanuit een nieuw en groter perspectief naar jezelf, je leven en je loopbaan te kijken.

Als coach is het geweldig om te zien hoe iemand zijn patronen kan doorbreken en zijn potentieel kan benutten om daarmee zijn leven een andere wending te geven. Ieder persoon is uniek en daarom zet ik per persoon andere methodieken in om mee te werken. Het coachingstraject is dus afgestemd op jouw unieke eigenschappen.

Woorden die bij mij passen: open, sociaal, betrokken, empathisch, licht, analytisch en resultaatgericht.

  Mijn missie

Mijn missie is om mensen dichter bij zichzelf te brengen. Ik geloof dat je door beter te weten wie je bent, waar jij voor staat en wat jij belangrijk vindt in het leven, je meer plezier uit je leven haalt en meer geluk ervaart. En uiteindelijk willen we dat toch allemaal, een fijn en gelukkig leven.

  Opleidingen

  • (Sociale) Psychologie – Universiteit Utrecht
  • Communicatiewetenschap – Universiteit van Amsterdam
  • Life en Loopbaancoaching / Professioneel Coach – Balansgroep in Driebergen*

*Deze opleiding is geaccrediteerd door NOBCO / EQA op practitioner niveau en door de stichting Post HBO.

Wat voor jou?

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of een coachingstraject past bij jouw vraag of uitdaging? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.