Trajecten

Wat kun je kiezen?

Er zijn een aantal trajecten waaruit je kunt kiezen. Wanneer je interesse hebt in een coachingstraject vindt er eerst een (gratis) kennismakingsgesprek plaats waarin je vertelt waaraan je zou willen werken. Na dit gesprek kan ik een indicatie geven welk traject het beste bij je past en hoeveel sessies hier ongeveer voor nodig zijn. Je kan eventueel ook kiezen voor losse sessies. Een sessie duurt gemiddeld 60 minuten.

Hieronder het aanbod van de trajecten die ik aanbied. De bedragen zijn inclusief BTW.

360 graden rond

Uitgebreid coachtraject

8 sessies    1.200

Het meest uitgebreide coachingstraject waarbij we in de eerste sessies gaan kijken wat jouw kwaliteiten, drijfveren, uitdagingen en valkuilen zijn en je jezelf beter leert kennen. Daarna gaan we aan de slag met jouw coachvraag en vertalen we dit naar concrete acties om uiteindelijk je doel te behalen.

 

Traject starten

Me, myself and I

Jezelf beter leren kennen

4 sessies    480

In dit traject gaan we inzoomen in wie jij bent, wat je kan en wat je wil. Wat zijn jouw kwaliteiten en hoe kan je deze het beste inzetten? Wat drijft jou in het leven? Voor welke valkuilen moet je waken? Het doel van dit traject is om meer inzicht te krijgen in jezelf waardoor je beter weet welke koers je op wilt gaan.

Traject starten

Kleuren Test

Ontdek je drijfveren

1 test & 1 sessie    175

De Kleuren Test is een test die zowel inzicht geeft bij loopbaan als levensvragen. Het geeft een beeld van essentiële drijfveren, die bepalend zijn voor iemands gedrag en persoonlijkheids-type: een individueel drijfverenprofiel. De test kun je thuis zelf maken. Na het afronden, krijg je een uitgebreide rapportage met de uitkomsten en bespreken we deze tijdens de sessie.

De resultaten van de Kleuren Test, jouw individuele drijfverenprofiel, krijg je in een ingebonden rapportage mee naar huis. Een mooi naslagwerk waar je altijd op terug kan vallen.

Traject starten

Speeddate

Coach & Coffee

1 sessie    95

Heb je behoefte om je hart te luchten bij iemand  die ver van je af staat en de situatie objectief kan bekijken, dan is een speeddate wellicht iets voor jou. We kunnen samen sparren en verschillende visies, mogelijkheden of oplossingen verkennen. Ik ben in dit geval jouw uitlaatklep en vertrouwenspersoon waarbij je je verhaal in de puurste vorm kwijt kan.

Traject starten

Wat voor jou?

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of een coachingstraject past bij jouw vraag of uitdaging? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.