Loopbaancoach Rotterdam

Loopbaancoach Rotterdam

Dé Rotterdamse Loopbaancoach

Zit je niet meer op de juiste plek en haal je geen voldoening meer uit je werk? Kun je niet kiezen na je studie welke kant je op wilt? Wil je wat anders, maar weet je niet wat? Wil je iets gaan doen wat je echt leuk vindt? Dan is een loopbaantraject bij een loopbaancoach in Rotterdam wellicht iets voor jou. Kiezen voor een loopbaantraject is investeren in jezelf en je toekomst!

Hoe werkt een project bij een loopbaancoach in Rotterdam?

Tijdens een loopbaantraject gaan we kijken wat jouw competenties, talenten en drijfveren zijn. Om richting te kunnen geven aan je eigen loopbaan heb je inzicht nodig in wie jij bent, wat je leuk vindt en wat jij belangrijk vindt in werk. Je wordt je (nog) meer bewust waar je goed in bent en waar je plezier aan beleeft. Verschillende testen en opdrachten die je gaat maken geven je meer inzicht in welke factoren belangrijk zijn voor jou in je carrière.

Als loopbaancoach in Rotterdam help ik mannen en vrouwen bewust te worden van wat zij werkelijk wensen in hun loopbaan met het uiteindelijk doel om (weer) met plezier en zin naar je werk te gaan.

Loopbaancoaching Rotterdam is er voor iedereen die het gevoel heeft de controle over zijn/haar loopbaan kwijt te zijn en voor ieder die dat zetje in de juiste richting nodig heeft om van een oké baan naar een fanatische baan te gaan.

Klik hier om de verschillende trajecten te bekijken.

Voorbeelden van loopbaancoach vraagstukken

Een aantal voorbeelden van vraagstukken op loopbaangebied:

  • Ik ben net klaar met mijn studie en heb geen idee welke kant ik op wil.
  • Ik wil een carrière switch maken maar weet niet waar ik moet beginnen.
  • Ik ben nieuwsgierig naar wat ik allemaal nog meer in huis heb. Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten?
  • Ik haal geen voldoening en energie uit mijn werk en wil iets anders maar weet niet wat.
  • Hoe kan ik beter omgaan met stress?
  • Hoe kan ik beter mijn grenzen aan leren geven?
  • Hoe kan ik de balans tussen werk en privé beter maken?

Ga met plezier naar je werk en zoek uit wat het beste bij jou past! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat voor jou?

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd of een coachingstraject past bij jouw vraag of uitdaging? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een intakegesprek en ontdek hoe ik je kan helpen.